Digidoqcenter is het bedrijf van Ferry Turkstra uit Emmen. Digidoqcenter verkoopt printer, multifunctional, kopieerapparaat en andere hardware print oplossingen. Voor uw zakelijke printer. Het kantoor van digidoqcenter bevindt zich in Beilen. Op deze manier kan eenvoudig Noord Nederland bediend worden. Ook de rest, onder anderen Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, van Nederland is goed bereikbaar vanuit Beilen en Emmen. Digidoqcenter levert totaaloplossingen op het gebied van documentoplossingen. Zowel software als hardwarematig kan digidoqcenter uw documentworkflow verbeteren. Uw bedrijf zoekt een zakelijke printer, een kopieermachine, een multifuntional, een alles-in-een-printer? Of u bent op zoek naar software om de hoeveelheid papieren documenten in te perken? Dan bent u bij Digidoqcenter van Ferry Turkstra uit Emmen aan het goede adres. Dus voor een business printer of kopieerapparaat, kiest u digidoqcenter van Ferry Turkstra.
DigidoQ titel

Stichting Aquila

Stichting Aquila is een onderwijsinstelling in Ommen voor leerlingen van 4 t/m 20 jaar. De stichting biedt onderwijs aan leerlingen die het regulier onderwijs niet kunnen volgen. Het onderwijs wordt met zeer gemotiveerd en gespecialiseerd personeel verzorgt op 4 schoollocaties in Ommen.

De stichting maakte gebruik van een langlopend lease contract voor de kopieermachines zoals dat in het onderwijs meestal gebruikelijk is. Digidocenter heeft de stichting, in de persoon van Ferry Turkstra, op deskundige en meedenkende manier begeleid naar de aanschaf van eigen kopieerapparatuur. De klantgerichtheid en de klantvriendelijkheid van Digidocenter is de kracht van een kleine deskundige organisatie.