Digidoqcenter is het bedrijf van Ferry Turkstra uit Emmen. Digidoqcenter verkoopt printer, multifunctional, kopieerapparaat en andere hardware print oplossingen. Voor uw zakelijke printer. Het kantoor van digidoqcenter bevindt zich in Beilen. Op deze manier kan eenvoudig Noord Nederland bediend worden. Ook de rest, onder anderen Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, van Nederland is goed bereikbaar vanuit Beilen en Emmen. Digidoqcenter levert totaaloplossingen op het gebied van documentoplossingen. Zowel software als hardwarematig kan digidoqcenter uw documentworkflow verbeteren. Uw bedrijf zoekt een zakelijke printer, een kopieermachine, een multifuntional, een alles-in-een-printer? Of u bent op zoek naar software om de hoeveelheid papieren documenten in te perken? Dan bent u bij Digidoqcenter van Ferry Turkstra uit Emmen aan het goede adres. Dus voor een business printer of kopieerapparaat, kiest u digidoqcenter van Ferry Turkstra.
DigidoQ titel

Schoemaker Kantoorsystemen


Schoemaker logoSchoemaker Kantoorsystemen heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en leveren van kopieer- en printoplossingen. Als Businesspartner van Ricoh heeft Schoemaker een bevoorrechte positie omgebouwd in het partnerkanaal van Ricoh en maakt dan ook gebruik van de service en diensten van Ricoh. Hiermee is een landelijk dekkende service en een zeer uitgebreid pakket aan machines en diensten gegarandeerd. Kenwoorden passend bij Schoemaker zijn: flexibel, professioneel, kennis en loyaal.

Samen maakt sterk! Samen met Schoemaker b.v. zijn goede leverancierscondities gegarandeerd. Daarnaast organiseren Schoemaker b.v. en Digidocenter diverse activiteiten zoals het geven van seminars over digitalisering van documentstromen. Ook het ontwikkelen van oplossingen naar gerichte doelgroepen zoals het notariaat, advocatuur en autoschadeherstelbedrijven behoort bij de samenwerking. Ferry Turkstra van Digidocenter is dan ook parttime en projectmatig als accountmanager voor Schoemaker b.v. aan de slag.