Digidoqcenter is het bedrijf van Ferry Turkstra uit Emmen. Digidoqcenter verkoopt printer, multifunctional, kopieerapparaat en andere hardware print oplossingen. Voor uw zakelijke printer. Het kantoor van digidoqcenter bevindt zich in Beilen. Op deze manier kan eenvoudig Noord Nederland bediend worden. Ook de rest, onder anderen Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, van Nederland is goed bereikbaar vanuit Beilen en Emmen. Digidoqcenter levert totaaloplossingen op het gebied van documentoplossingen. Zowel software als hardwarematig kan digidoqcenter uw documentworkflow verbeteren. Uw bedrijf zoekt een zakelijke printer, een kopieermachine, een multifuntional, een alles-in-een-printer? Of u bent op zoek naar software om de hoeveelheid papieren documenten in te perken? Dan bent u bij Digidoqcenter van Ferry Turkstra uit Emmen aan het goede adres. Dus voor een business printer of kopieerapparaat, kiest u digidoqcenter van Ferry Turkstra.
DigidoQ titel

Marcel van Dam Makelaardij

Marcel van Dam aan het woord:

Beste Ferry,

Inmiddels werken wij ruim 2 maanden met de door jou geleverde RICOH MPC-305 SPF en zijn zeer tevreden over het resultaat van de machine.

Hierbij willen wij je bedanken voor de persoonlijke en directe communicatie. Daarnaast heb je ons op een plezierige en ongedwongen wijze advies uitgebracht op basis van onze wensen binnen het kantoor. De goede bereikbaarheid het accuraat handelen en je persoonlijke en oprechte betrokkenheid heeft ons de doorslag gegeven de machine door jou te laten leveren. Het beantwoorden van de diverse vragen was uitstekend en het was geen enkele moeite voor je om even ter plekke uitleg te geven. Prima after sales en schept vertrouwen! Oftewel geen minpunten en ik zal je zeker aanbevelen als iemand afdrukapparatuur nodig heeft.

Nogmaals bedankt en we wensen jou veel succes en alle goeds met je onderneming!