Digidoqcenter is het bedrijf van Ferry Turkstra uit Emmen. Digidoqcenter verkoopt printer, multifunctional, kopieerapparaat en andere hardware print oplossingen. Voor uw zakelijke printer. Het kantoor van digidoqcenter bevindt zich in Beilen. Op deze manier kan eenvoudig Noord Nederland bediend worden. Ook de rest, onder anderen Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, van Nederland is goed bereikbaar vanuit Beilen en Emmen. Digidoqcenter levert totaaloplossingen op het gebied van documentoplossingen. Zowel software als hardwarematig kan digidoqcenter uw documentworkflow verbeteren. Uw bedrijf zoekt een zakelijke printer, een kopieermachine, een multifuntional, een alles-in-een-printer? Of u bent op zoek naar software om de hoeveelheid papieren documenten in te perken? Dan bent u bij Digidoqcenter van Ferry Turkstra uit Emmen aan het goede adres. Dus voor een business printer of kopieerapparaat, kiest u digidoqcenter van Ferry Turkstra.
DigidoQ titel

Holland Graniet

Holland Graniet is één van de grotere producenten van vrije maatplaten voor grafstenen. Daarnaast importeert  het bedrijf kant en klare grafwerken van over de hele wereld. Tevens is Holland Graniet een belangrijke speler voor het leveren van vrije maatplaten, in zowel graniet als in composiet, voor de bouw. Holland Graniet is gevestigd in het noorden van Nederland en beschikt over vier opslagplaatsen in het zuiden van Duitsland. Holland Graniet levert uitsluitend aan de groothandel en aan steenhouwers.

Holland Graniet was in het bezit van een Toshiba kopieermachine en een zevental losse HP printers verspreid door het kantoor. Uit een inventarisatie door Digidocenter bleek dat de meeste afdrukken op apparatuur gemaakt werden met de hoogste afdrukprijzen. Vervolgens heeft  Digidocenter een nieuwe Toshiba multifunctional én een snelle Toshiba LED-printer met mailbox functionaliteit geplaatst, ter vervanging van alle aanwezige apparatuur. Er wordt nu efficiënter gewerkt, iedere afdeling heeft zijn eigen opvangblad voor prints zodat deze niet door elkaar komen én er is, zonder investering, zelfs een besparing op de (afdruk)kosten gerealiseerd.

Door de geïnstalleerde tool FM-audit kan Digidocenter het verloop in het maandelijkse print-verbruik monitoren, eventuele uitzonderingen signaleren en dus indien nodig snel bijsturen. Dit heeft als gevolg dat de klant volledig ‘ontzorgd’ wordt en zich bezig kan houden met eigen business!