Digidoqcenter is het bedrijf van Ferry Turkstra uit Emmen. Digidoqcenter verkoopt printer, multifunctional, kopieerapparaat en andere hardware print oplossingen. Voor uw zakelijke printer. Het kantoor van digidoqcenter bevindt zich in Beilen. Op deze manier kan eenvoudig Noord Nederland bediend worden. Ook de rest, onder anderen Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, van Nederland is goed bereikbaar vanuit Beilen en Emmen. Digidoqcenter levert totaaloplossingen op het gebied van documentoplossingen. Zowel software als hardwarematig kan digidoqcenter uw documentworkflow verbeteren. Uw bedrijf zoekt een zakelijke printer, een kopieermachine, een multifuntional, een alles-in-een-printer? Of u bent op zoek naar software om de hoeveelheid papieren documenten in te perken? Dan bent u bij Digidoqcenter van Ferry Turkstra uit Emmen aan het goede adres. Dus voor een business printer of kopieerapparaat, kiest u digidoqcenter van Ferry Turkstra.
DigidoQ titel

Graaco B.V.

graaco-truckIn september 2009 is Graaco als logistieke dienstverlener gestart. Inmiddels is Graaco in het bezit van een aantal eigen warehouses
met diverse voorzieningen, zodat  goederen snel en efficiënt afgehandeld kunnen worden. Bij Graaco bent u aan het juiste adres voor zowel de uitgaande als inkomende goederenstromen. Transport per rail, over de weg en overzee, zowel binnen als buiten Europa. De tarieven kunnen uiterst concurrerend zijn, omdat Graaco over ideale uitgangspunten beschikt voor zowel transport als warehousing.

In januari 2014 is Graaco gestart met een offerte traject voor de vervanging van hun multifunctionals en printers. Diverse aanbieders zijn aan tafel geweest en hebben de kans gekregen om hun ideeën en voorstel te presenteren.

Aan het woord Wietse ten Caat, Quality Assurance Manager van Graaco: Ferry Turkstra van Digidocenter schoof als laatste aan tafel en heeft door een nuchtere kijk op de zaken, een flexibele opstelling, het meedenken in het traject én een zeer aantrekkelijk financieel voorstel uiteindelijk de opdracht en het vertrouwen gekregen. Ook na opdracht, in de uitvoering heeft Ferry zijn toegevoegde waarde bewezen en inmiddels staan hier zeven nieuwe Ricoh multifunctionals volop naar tevredenheid te draaien.